فتحی آچاچلویی, بهرام, محمودی مغاس, هوشنگ. (1397). تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک. , 15(75), 245-235.
بهرام فتحی آچاچلویی; هوشنگ محمودی مغاس. "تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک". , 15, 75, 1397, 245-235.
فتحی آچاچلویی, بهرام, محمودی مغاس, هوشنگ. (1397). 'تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک', , 15(75), pp. 245-235.
فتحی آچاچلویی, بهرام, محمودی مغاس, هوشنگ. تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک. , 1397; 15(75): 245-235.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.