گردابی طرقی, سمانه, امینی فر, مهرناز, مصلحی شاد, مریم. (1397). بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. , 15(75), 172-161.
سمانه گردابی طرقی; مهرناز امینی فر; مریم مصلحی شاد. "بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن". , 15, 75, 1397, 172-161.
گردابی طرقی, سمانه, امینی فر, مهرناز, مصلحی شاد, مریم. (1397). 'بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن', , 15(75), pp. 172-161.
گردابی طرقی, سمانه, امینی فر, مهرناز, مصلحی شاد, مریم. بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. , 1397; 15(75): 172-161.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.