بهمنی, ایمان, بلندی, مرضیه. (1397). بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین. , 15(75), 121-113.
ایمان بهمنی; مرضیه بلندی. "بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین". , 15, 75, 1397, 121-113.
بهمنی, ایمان, بلندی, مرضیه. (1397). 'بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین', , 15(75), pp. 121-113.
بهمنی, ایمان, بلندی, مرضیه. بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین. , 1397; 15(75): 121-113.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.