ناصحی, بهزاد, ابراهیمی, علی اکبر. (1397). بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری. , 15(75), 92-83.
بهزاد ناصحی; علی اکبر ابراهیمی. "بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری". , 15, 75, 1397, 92-83.
ناصحی, بهزاد, ابراهیمی, علی اکبر. (1397). 'بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری', , 15(75), pp. 92-83.
ناصحی, بهزاد, ابراهیمی, علی اکبر. بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری. , 1397; 15(75): 92-83.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.