صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج. , 15(75), 82-73.
فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد. "مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج". , 15, 75, 1397, 82-73.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). 'مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج', , 15(75), pp. 82-73.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج. , 1397; 15(75): 82-73.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.