اسمعیل زاده بهابادی, صدیقه, یوسف زایی, فروغ. (1397). تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل. , 15(74), 320-313.
صدیقه اسمعیل زاده بهابادی; فروغ یوسف زایی. "تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل". , 15, 74, 1397, 320-313.
اسمعیل زاده بهابادی, صدیقه, یوسف زایی, فروغ. (1397). 'تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل', , 15(74), pp. 320-313.
اسمعیل زاده بهابادی, صدیقه, یوسف زایی, فروغ. تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل. , 1397; 15(74): 320-313.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.