محمودی, پرند, توکلی پور, حمید. (1397). تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی. , 15(74), 249-235.
پرند محمودی; حمید توکلی پور. "تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی". , 15, 74, 1397, 249-235.
محمودی, پرند, توکلی پور, حمید. (1397). 'تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی', , 15(74), pp. 249-235.
محمودی, پرند, توکلی پور, حمید. تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی. , 1397; 15(74): 249-235.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.