فرهمندفر, رضا, اثنی عشری, مریم. (1397). مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستان‌های ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران. , 15(74), 179-169.
رضا فرهمندفر; مریم اثنی عشری. "مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستان‌های ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران". , 15, 74, 1397, 179-169.
فرهمندفر, رضا, اثنی عشری, مریم. (1397). 'مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستان‌های ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران', , 15(74), pp. 179-169.
فرهمندفر, رضا, اثنی عشری, مریم. مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستان‌های ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران. , 1397; 15(74): 179-169.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.