گیلانی, فروغ, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. (1397). مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته. , 15(74), 128-119.
فروغ گیلانی; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری. "مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته". , 15, 74, 1397, 128-119.
گیلانی, فروغ, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. (1397). 'مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته', , 15(74), pp. 128-119.
گیلانی, فروغ, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته. , 1397; 15(74): 128-119.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.