حدیدی, مونا, کارگزاری, مینا, گندمی نصرآبادی, حسن. (1397). تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به. , 15(74), 75-65.
مونا حدیدی; مینا کارگزاری; حسن گندمی نصرآبادی. "تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به". , 15, 74, 1397, 75-65.
حدیدی, مونا, کارگزاری, مینا, گندمی نصرآبادی, حسن. (1397). 'تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به', , 15(74), pp. 75-65.
حدیدی, مونا, کارگزاری, مینا, گندمی نصرآبادی, حسن. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به. , 1397; 15(74): 75-65.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.