صالحی, فخرالدین. (1397). اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی. , 15(74), 36-29.
فخرالدین صالحی. "اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی". , 15, 74, 1397, 36-29.
صالحی, فخرالدین. (1397). 'اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی', , 15(74), pp. 36-29.
صالحی, فخرالدین. اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی. , 1397; 15(74): 36-29.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.