یانپی, منصوره, اعلمی, مهران, محمدزاده, جلال, صادقی, علیرضا, کشیری, محبوبه. (1396). تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. , 14(73), 319-330.
منصوره یانپی; مهران اعلمی; جلال محمدزاده; علیرضا صادقی; محبوبه کشیری. "تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج". , 14, 73, 1396, 319-330.
یانپی, منصوره, اعلمی, مهران, محمدزاده, جلال, صادقی, علیرضا, کشیری, محبوبه. (1396). 'تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج', , 14(73), pp. 319-330.
یانپی, منصوره, اعلمی, مهران, محمدزاده, جلال, صادقی, علیرضا, کشیری, محبوبه. تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. , 1396; 14(73): 319-330.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.