وفایی, مریم, ناصری, محمود, وفا, سارا. (1396). تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 6(2), 127-138.
مریم وفایی; محمود ناصری; سارا وفا. "تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 6, 2, 1396, 127-138.
وفایی, مریم, ناصری, محمود, وفا, سارا. (1396). 'تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 6(2), pp. 127-138.
وفایی, مریم, ناصری, محمود, وفا, سارا. تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1396; 6(2): 127-138.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.