جعفرپور, سید علی, نورانی, حسین, رضایی, مسعود. (1396). ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله. , 6(2), 95-125.
سید علی جعفرپور; حسین نورانی; مسعود رضایی. "ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله". , 6, 2, 1396, 95-125.
جعفرپور, سید علی, نورانی, حسین, رضایی, مسعود. (1396). 'ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله', , 6(2), pp. 95-125.
جعفرپور, سید علی, نورانی, حسین, رضایی, مسعود. ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله. , 1396; 6(2): 95-125.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.