آقاجانی, نرجس. (1396). بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ. , 14(73), 300-289.
نرجس آقاجانی. "بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ". , 14, 73, 1396, 300-289.
آقاجانی, نرجس. (1396). 'بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ', , 14(73), pp. 300-289.
آقاجانی, نرجس. بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ. , 1396; 14(73): 300-289.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.