رضوی زاده, بی بی مرضیه, زعفرانی, زینب, کد خدایی, رسول. (1396). بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار. , 14(73), 277-265.
بی بی مرضیه رضوی زاده; زینب زعفرانی; رسول کد خدایی. "بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار". , 14, 73, 1396, 277-265.
رضوی زاده, بی بی مرضیه, زعفرانی, زینب, کد خدایی, رسول. (1396). 'بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار', , 14(73), pp. 277-265.
رضوی زاده, بی بی مرضیه, زعفرانی, زینب, کد خدایی, رسول. بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار. , 1396; 14(73): 277-265.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.