عربشاهی دلویی, سعیده, تجری بالاجاده, محبوبه, مهقانی, قربانعلی, محمدی, عادله. (1396). تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال. , 14(73), 201-212.
سعیده عربشاهی دلویی; محبوبه تجری بالاجاده; قربانعلی مهقانی; عادله محمدی. "تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال". , 14, 73, 1396, 201-212.
عربشاهی دلویی, سعیده, تجری بالاجاده, محبوبه, مهقانی, قربانعلی, محمدی, عادله. (1396). 'تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال', , 14(73), pp. 201-212.
عربشاهی دلویی, سعیده, تجری بالاجاده, محبوبه, مهقانی, قربانعلی, محمدی, عادله. تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال. , 1396; 14(73): 201-212.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.