رضایی‌زاده, عاطفه, رفتنی امیری, زینب. (1396). بررسی خواص کیفی خامه کم‌چرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر. , 14(73), 175-186.
عاطفه رضایی‌زاده; زینب رفتنی امیری. "بررسی خواص کیفی خامه کم‌چرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر". , 14, 73, 1396, 175-186.
رضایی‌زاده, عاطفه, رفتنی امیری, زینب. (1396). 'بررسی خواص کیفی خامه کم‌چرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر', , 14(73), pp. 175-186.
رضایی‌زاده, عاطفه, رفتنی امیری, زینب. بررسی خواص کیفی خامه کم‌چرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر. , 1396; 14(73): 175-186.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.