صیادیان, فاطمه, رومیانی, لاله. (1396). تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای. , 14(73), 163-174.
فاطمه صیادیان; لاله رومیانی. "تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای". , 14, 73, 1396, 163-174.
صیادیان, فاطمه, رومیانی, لاله. (1396). 'تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای', , 14(73), pp. 163-174.
صیادیان, فاطمه, رومیانی, لاله. تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای. , 1396; 14(73): 163-174.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.