رسولی, نرگس, فدائی نوغانی, وجیهه, فکری, بهرام. (1396). تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی. , 14(73), 141-152.
نرگس رسولی; وجیهه فدائی نوغانی; بهرام فکری. "تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی". , 14, 73, 1396, 141-152.
رسولی, نرگس, فدائی نوغانی, وجیهه, فکری, بهرام. (1396). 'تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی', , 14(73), pp. 141-152.
رسولی, نرگس, فدائی نوغانی, وجیهه, فکری, بهرام. تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی. , 1396; 14(73): 141-152.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.