رحمتی, مریم, هاشمی روان, مهناز, خانی, محمدرضا. (1396). اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب. , 14(73), 121-131.
مریم رحمتی; مهناز هاشمی روان; محمدرضا خانی. "اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب". , 14, 73, 1396, 121-131.
رحمتی, مریم, هاشمی روان, مهناز, خانی, محمدرضا. (1396). 'اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب', , 14(73), pp. 121-131.
رحمتی, مریم, هاشمی روان, مهناز, خانی, محمدرضا. اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب. , 1396; 14(73): 121-131.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.