پاک‌سرشت, سمیه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمدعلی. (1396). تأثیر تغییر نسبت پروتئین‌های سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئین‌های سرم. , 14(73), 107-120.
سمیه پاک‌سرشت; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمدعلی رضوی. "تأثیر تغییر نسبت پروتئین‌های سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئین‌های سرم". , 14, 73, 1396, 107-120.
پاک‌سرشت, سمیه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمدعلی. (1396). 'تأثیر تغییر نسبت پروتئین‌های سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئین‌های سرم', , 14(73), pp. 107-120.
پاک‌سرشت, سمیه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمدعلی. تأثیر تغییر نسبت پروتئین‌های سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئین‌های سرم. , 1396; 14(73): 107-120.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.