ابوالقاسمی, مریم, زکی‌پور رحیم آبادی, اسحق, یوسف الهی, مصطفی. (1396). تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. , 14(73), 95-83.
مریم ابوالقاسمی; اسحق زکی‌پور رحیم آبادی; مصطفی یوسف الهی. "تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال". , 14, 73, 1396, 95-83.
ابوالقاسمی, مریم, زکی‌پور رحیم آبادی, اسحق, یوسف الهی, مصطفی. (1396). 'تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال', , 14(73), pp. 95-83.
ابوالقاسمی, مریم, زکی‌پور رحیم آبادی, اسحق, یوسف الهی, مصطفی. تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. , 1396; 14(73): 95-83.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.