کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, صحرائیان, بهاره, قیافه داودی, مهدی, نقی پور, فریبا. (1396). کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند. , 14(73), 1-12.
مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحرائیان; مهدی قیافه داودی; فریبا نقی پور. "کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند". , 14, 73, 1396, 1-12.
کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, صحرائیان, بهاره, قیافه داودی, مهدی, نقی پور, فریبا. (1396). 'کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند', , 14(73), pp. 1-12.
کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, صحرائیان, بهاره, قیافه داودی, مهدی, نقی پور, فریبا. کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند. , 1396; 14(73): 1-12.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.