عسگری ورجانی, سمانه, صالحی فر, مانیا, شهریاری, شهلا. (1396). اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته. , 14(72), 357-369.
سمانه عسگری ورجانی; مانیا صالحی فر; شهلا شهریاری. "اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته". , 14, 72, 1396, 357-369.
عسگری ورجانی, سمانه, صالحی فر, مانیا, شهریاری, شهلا. (1396). 'اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته', , 14(72), pp. 357-369.
عسگری ورجانی, سمانه, صالحی فر, مانیا, شهریاری, شهلا. اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته. , 1396; 14(72): 357-369.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.