زاغیان, الهه, فاضل نجف آبادی, محمد. (1396). بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ. , 14(72), 259-272.
الهه زاغیان; محمد فاضل نجف آبادی. "بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ". , 14, 72, 1396, 259-272.
زاغیان, الهه, فاضل نجف آبادی, محمد. (1396). 'بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ', , 14(72), pp. 259-272.
زاغیان, الهه, فاضل نجف آبادی, محمد. بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ. , 1396; 14(72): 259-272.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.