صالح اقدم, پروا, آصفی, نارملا. (1396). بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ‌کردن سطحی و عمیق. , 14(72), 203-214.
پروا صالح اقدم; نارملا آصفی. "بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ‌کردن سطحی و عمیق". , 14, 72, 1396, 203-214.
صالح اقدم, پروا, آصفی, نارملا. (1396). 'بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ‌کردن سطحی و عمیق', , 14(72), pp. 203-214.
صالح اقدم, پروا, آصفی, نارملا. بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ‌کردن سطحی و عمیق. , 1396; 14(72): 203-214.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.