جعفرنژادی ماسوله, امیر, عیوض زاده, اورنگ, عزیزی, محمد حسین. (1396). بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی. , 14(72), 133-153.
امیر جعفرنژادی ماسوله; اورنگ عیوض زاده; محمد حسین عزیزی. "بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی". , 14, 72, 1396, 133-153.
جعفرنژادی ماسوله, امیر, عیوض زاده, اورنگ, عزیزی, محمد حسین. (1396). 'بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی', , 14(72), pp. 133-153.
جعفرنژادی ماسوله, امیر, عیوض زاده, اورنگ, عزیزی, محمد حسین. بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی. , 1396; 14(72): 133-153.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.