کرمی, مصطفی, صفیاری, مریم. (1396). مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه. , 14(72), 121-132.
مصطفی کرمی; مریم صفیاری. "مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه". , 14, 72, 1396, 121-132.
کرمی, مصطفی, صفیاری, مریم. (1396). 'مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه', , 14(72), pp. 121-132.
کرمی, مصطفی, صفیاری, مریم. مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه. , 1396; 14(72): 121-132.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.