محمّدی گرفمی, فاطمه, اسحاقی, محمدرضا, ناطقی, لیلا. (1396). تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. , 14(72), 105-120.
فاطمه محمّدی گرفمی; محمدرضا اسحاقی; لیلا ناطقی. "تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی". , 14, 72, 1396, 105-120.
محمّدی گرفمی, فاطمه, اسحاقی, محمدرضا, ناطقی, لیلا. (1396). 'تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی', , 14(72), pp. 105-120.
محمّدی گرفمی, فاطمه, اسحاقی, محمدرضا, ناطقی, لیلا. تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. , 1396; 14(72): 105-120.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.