عزیز محمدی, مرجان, بلندی, مرضیه. (1396). بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله. , 14(72), 37-45.
مرجان عزیز محمدی; مرضیه بلندی. "بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله". , 14, 72, 1396, 37-45.
عزیز محمدی, مرجان, بلندی, مرضیه. (1396). 'بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله', , 14(72), pp. 37-45.
عزیز محمدی, مرجان, بلندی, مرضیه. بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله. , 1396; 14(72): 37-45.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.