نیکوسیر, مریم, خزائی, جواد, اسحاقی, محمد رضا. (1396). تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه. , 14(71), 323-332.
مریم نیکوسیر; جواد خزائی; محمد رضا اسحاقی. "تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه". , 14, 71, 1396, 323-332.
نیکوسیر, مریم, خزائی, جواد, اسحاقی, محمد رضا. (1396). 'تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه', , 14(71), pp. 323-332.
نیکوسیر, مریم, خزائی, جواد, اسحاقی, محمد رضا. تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه. , 1396; 14(71): 323-332.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.