جعفرنژادی ماسوله, امیر, عیوض زاده, اورنگ, عزیزی, محمد حسین. (1396). بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل. , 14(71), 269-280.
امیر جعفرنژادی ماسوله; اورنگ عیوض زاده; محمد حسین عزیزی. "بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل". , 14, 71, 1396, 269-280.
جعفرنژادی ماسوله, امیر, عیوض زاده, اورنگ, عزیزی, محمد حسین. (1396). 'بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل', , 14(71), pp. 269-280.
جعفرنژادی ماسوله, امیر, عیوض زاده, اورنگ, عزیزی, محمد حسین. بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل. , 1396; 14(71): 269-280.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.