شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داوودی, مهدی. (1396). افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان. , 14(71), 251-258.
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; تکتم هجرانی; مهدی قیافه داوودی. "افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان". , 14, 71, 1396, 251-258.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داوودی, مهدی. (1396). 'افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان', , 14(71), pp. 251-258.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داوودی, مهدی. افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان. , 1396; 14(71): 251-258.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.