احمدی, امیر, مقصودلو, یحیی, حمه جانی, محسن. (1396). بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی. , 14(71), 231-241.
امیر احمدی; یحیی مقصودلو; محسن حمه جانی. "بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی". , 14, 71, 1396, 231-241.
احمدی, امیر, مقصودلو, یحیی, حمه جانی, محسن. (1396). 'بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی', , 14(71), pp. 231-241.
احمدی, امیر, مقصودلو, یحیی, حمه جانی, محسن. بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی. , 1396; 14(71): 231-241.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.