عابدی, مهرشاد, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1396). تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل‌آمید و خواص کیفی نان سنگک. , 14(71), 213-221.
مهرشاد عابدی; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی. "تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل‌آمید و خواص کیفی نان سنگک". , 14, 71, 1396, 213-221.
عابدی, مهرشاد, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1396). 'تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل‌آمید و خواص کیفی نان سنگک', , 14(71), pp. 213-221.
عابدی, مهرشاد, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل‌آمید و خواص کیفی نان سنگک. , 1396; 14(71): 213-221.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.