علی عباسی, ندا, زینالی, فریبا, علی اکبرلو, جواد. (1396). اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ. , 14(71), 201-211.
ندا علی عباسی; فریبا زینالی; جواد علی اکبرلو. "اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ". , 14, 71, 1396, 201-211.
علی عباسی, ندا, زینالی, فریبا, علی اکبرلو, جواد. (1396). 'اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ', , 14(71), pp. 201-211.
علی عباسی, ندا, زینالی, فریبا, علی اکبرلو, جواد. اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ. , 1396; 14(71): 201-211.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.