نفرزاده, حسین, آریائی, پیمان. (1396). تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM. , 14(71), 185-200.
حسین نفرزاده; پیمان آریائی. "تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM". , 14, 71, 1396, 185-200.
نفرزاده, حسین, آریائی, پیمان. (1396). 'تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM', , 14(71), pp. 185-200.
نفرزاده, حسین, آریائی, پیمان. تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM. , 1396; 14(71): 185-200.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.