اژدری, احسان ا..., محمود زاده آخرت, سید رضا, جعفری, جعفر قلی, پرهیزکار, محسن. (1396). بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ. , 14(71), 147-157.
احسان ا... اژدری; سید رضا محمود زاده آخرت; جعفر قلی جعفری; محسن پرهیزکار. "بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ". , 14, 71, 1396, 147-157.
اژدری, احسان ا..., محمود زاده آخرت, سید رضا, جعفری, جعفر قلی, پرهیزکار, محسن. (1396). 'بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ', , 14(71), pp. 147-157.
اژدری, احسان ا..., محمود زاده آخرت, سید رضا, جعفری, جعفر قلی, پرهیزکار, محسن. بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ. , 1396; 14(71): 147-157.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.