نقوی, عنایت الله, قربانی, رسول, باقرزاده3, سمیرا. (1396). بررسی مقایسه‌ای اثر ممانعت‌کنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسی‌‌متیل‌ سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخ‌کردن عمیق خلال‌های سیب‌زمینی و مدل‌سازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن. , 14(71), 135-145.
عنایت الله نقوی; رسول قربانی; سمیرا باقرزاده3. "بررسی مقایسه‌ای اثر ممانعت‌کنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسی‌‌متیل‌ سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخ‌کردن عمیق خلال‌های سیب‌زمینی و مدل‌سازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن". , 14, 71, 1396, 135-145.
نقوی, عنایت الله, قربانی, رسول, باقرزاده3, سمیرا. (1396). 'بررسی مقایسه‌ای اثر ممانعت‌کنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسی‌‌متیل‌ سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخ‌کردن عمیق خلال‌های سیب‌زمینی و مدل‌سازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن', , 14(71), pp. 135-145.
نقوی, عنایت الله, قربانی, رسول, باقرزاده3, سمیرا. بررسی مقایسه‌ای اثر ممانعت‌کنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسی‌‌متیل‌ سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخ‌کردن عمیق خلال‌های سیب‌زمینی و مدل‌سازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن. , 1396; 14(71): 135-145.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.