اجاق, سید مهدی, سوری, کوثر, کردجزی, معظمه, میرصادقی, سید حجت. (1396). تأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد). , 6(1), 37-48.
سید مهدی اجاق; کوثر سوری; معظمه کردجزی; سید حجت میرصادقی. "تأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد)". , 6, 1, 1396, 37-48.
اجاق, سید مهدی, سوری, کوثر, کردجزی, معظمه, میرصادقی, سید حجت. (1396). 'تأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد)', , 6(1), pp. 37-48.
اجاق, سید مهدی, سوری, کوثر, کردجزی, معظمه, میرصادقی, سید حجت. تأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد). , 1396; 6(1): 37-48.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.