مرآتی فشی, صغری, ناطقی, لیلا, زند, نازنین. (1396). بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری. , 14(71), 121-134.
صغری مرآتی فشی; لیلا ناطقی; نازنین زند. "بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری". , 14, 71, 1396, 121-134.
مرآتی فشی, صغری, ناطقی, لیلا, زند, نازنین. (1396). 'بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری', , 14(71), pp. 121-134.
مرآتی فشی, صغری, ناطقی, لیلا, زند, نازنین. بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری. , 1396; 14(71): 121-134.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.