صابری, مهتا, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمدرضا. (1396). تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان. , 14(71), 95-109.
مهتا صابری; لیلا ناطقی; محمدرضا اسحاقی. "تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان". , 14, 71, 1396, 95-109.
صابری, مهتا, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمدرضا. (1396). 'تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان', , 14(71), pp. 95-109.
صابری, مهتا, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمدرضا. تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان. , 1396; 14(71): 95-109.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.