میربد, مهتاب السادات, حسینی, سیدابراهیم. (1396). بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت. , 14(71), 83-94.
مهتاب السادات میربد; سیدابراهیم حسینی. "بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت". , 14, 71, 1396, 83-94.
میربد, مهتاب السادات, حسینی, سیدابراهیم. (1396). 'بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت', , 14(71), pp. 83-94.
میربد, مهتاب السادات, حسینی, سیدابراهیم. بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت. , 1396; 14(71): 83-94.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.