اجاق, سید مهدی, کاظمی, محسن, میرصادقی, حجت. (1396). بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4). , 14(71), 59-71.
سید مهدی اجاق; محسن کاظمی; حجت میرصادقی. "بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4)". , 14, 71, 1396, 59-71.
اجاق, سید مهدی, کاظمی, محسن, میرصادقی, حجت. (1396). 'بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4)', , 14(71), pp. 59-71.
اجاق, سید مهدی, کاظمی, محسن, میرصادقی, حجت. بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4). , 1396; 14(71): 59-71.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.