غلامی منظور, زهرا, احمدی, ابراهیم, کرمی, مصطفی. (1396). اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی. , 14(70), 325-336.
زهرا غلامی منظور; ابراهیم احمدی; مصطفی کرمی. "اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی". , 14, 70, 1396, 325-336.
غلامی منظور, زهرا, احمدی, ابراهیم, کرمی, مصطفی. (1396). 'اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی', , 14(70), pp. 325-336.
غلامی منظور, زهرا, احمدی, ابراهیم, کرمی, مصطفی. اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی. , 1396; 14(70): 325-336.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.