صالحی, فخرالدین, گوهری اردبیلی, اشرف, ساترابی, مریم, سوری, فاطمه. (1396). اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی. , 14(70), 315-323.
فخرالدین صالحی; اشرف گوهری اردبیلی; مریم ساترابی; فاطمه سوری. "اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی". , 14, 70, 1396, 315-323.
صالحی, فخرالدین, گوهری اردبیلی, اشرف, ساترابی, مریم, سوری, فاطمه. (1396). 'اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی', , 14(70), pp. 315-323.
صالحی, فخرالدین, گوهری اردبیلی, اشرف, ساترابی, مریم, سوری, فاطمه. اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی. , 1396; 14(70): 315-323.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.