حاج محمدی, اعظم, پیروزی فرد, میرخلیل, شاهدی, محمد, علیزاده, محمد. (1396). ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان. , 14(70), 213-224.
اعظم حاج محمدی; میرخلیل پیروزی فرد; محمد شاهدی; محمد علیزاده. "ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان". , 14, 70, 1396, 213-224.
حاج محمدی, اعظم, پیروزی فرد, میرخلیل, شاهدی, محمد, علیزاده, محمد. (1396). 'ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان', , 14(70), pp. 213-224.
حاج محمدی, اعظم, پیروزی فرد, میرخلیل, شاهدی, محمد, علیزاده, محمد. ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان. , 1396; 14(70): 213-224.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.