قنادرضایی, مریم, آریان فر, اکرم, شیخ الاسلامی, زهرا. (1396). تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی. , 14(70), 159-170.
مریم قنادرضایی; اکرم آریان فر; زهرا شیخ الاسلامی. "تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی". , 14, 70, 1396, 159-170.
قنادرضایی, مریم, آریان فر, اکرم, شیخ الاسلامی, زهرا. (1396). 'تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی', , 14(70), pp. 159-170.
قنادرضایی, مریم, آریان فر, اکرم, شیخ الاسلامی, زهرا. تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی. , 1396; 14(70): 159-170.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.