جلدانی, شیما, ناصحی, بهزاد, برزگر, حسن, سپهوند, نیازعلی. (1396). بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ. , 14(70), 89-79.
شیما جلدانی; بهزاد ناصحی; حسن برزگر; نیازعلی سپهوند. "بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ". , 14, 70, 1396, 89-79.
جلدانی, شیما, ناصحی, بهزاد, برزگر, حسن, سپهوند, نیازعلی. (1396). 'بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ', , 14(70), pp. 89-79.
جلدانی, شیما, ناصحی, بهزاد, برزگر, حسن, سپهوند, نیازعلی. بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ. , 1396; 14(70): 89-79.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.